Geen valpartijen deze winter met onze antislip Safety Floor

De donkere dagen zijn weer aangebroken en daar komen ook de regen en andere koude natte weer aan, met gladde wegen en paden tot gevolg. Wil jij er ook voor zorgen dat valpartijen geen kans meer krijgen? Kom dan snel de vele antislip mogelijkheden bij Respo Repair ontdekken zoals de voordelige Safety Floor.

Met de herfst die zijn intrede maakt en de winter op komst, blijven natte ondergronden nog te vaak aan de basis liggen van diverse pijnlijke glij- en valpartijen. Voorkomen is nog steeds beter dan genezen en hier spelen onze antislip werkingen een belangrijke rol in. Kies dus ook voor onze slimme antislip oplossingen en voorkom dat jouw terras, pad, vloer of bad de plaats worden van ongevallen die zo eenvoudig vermeden kunnen worden.

De antislip oplossingen bij Respo Repair bieden een lange duurzaamheid en hoge kwaliteit. Eens je het gemak en de effectiviteit van onze Safety Floor hebt ervaren, ben je gegarandeerd overtuigd van de meerwaarde. Naast het plaatsen van een antislip Safety Floor, biedt Respo Repair nog tal van mogelijkheden. Zo zijn ook antislip coatings een mogelijkheid, alsook antislip matten en antislip strips, aangevuld met specifieke antislip oplossingen voor in het sanitair. Deze verschillende antislip mogelijkheden zijn steeds afgestemd op de noden en toepassingen. 

Met de Safety Floor wordt gekozen voor een elegante oplossing die eigenlijk zo goed als onzichtbaar is. Deze techniek biedt de mogelijkheid om elk type ondergrond antislip te maken met behulp van een doorzichtige vloeistof die na het aanbrengen op de tegels een antislip effect geeft wanneer deze nat gemaakt worden. Zeker nu het buiten terug natter en gladder wordt, zijn onze antislip toepassingen veelgevraagd voor op de paadjes langs en naar het huis, evenals voor op de terrassen. Met onze Safety Floor technieken blijft je woning toegankelijk en blijft het genieten van samenkomsten met familie en vrienden bij de vuurschaal. Laat die koude en natte dagen dus maar komen.