Geen kans op uitglijden met een antislipvloer langs het zwembad

Eens de zomer lonkt, is het weer tijd om te genieten langs het zwembad. Of het nu gaat om een zwembad in de tuin of een open zwembad, het is er toch altijd wel even opletten voor valpartijen. Deze worden veroorzaakt door de combinatie van gladde tegels met water. Maar met de antislip oplossingen van Respo Repair zijn die ongewenste uitglijders voorgoed verleden tijd.

De antislip oplossingen van Respo Repair bieden verschillende mogelijkheden. Zo vind je vast ook wel een antislip toepassing die perfect aansluit bij jouw noden. Kom de verschillende antislip mogelijkheden ontdekken en ga zorgeloos het waterplezier tegemoet. Bij Respo Repair kan je onder meer kiezen voor een onzichtbare oplossing door het plaatsen van een Safety Floor of voor het plaatsen van antislip coatings. Voor kleinere oppervlaktes heb je keuze uit verschillende antislipstrips. Zo kan je steeds kiezen voor een antislip oplossing die perfect is afgestemd op de noden en toepassingen.

Eén ding is zeker, met onze antislip oplossingen hoef jij je geen zorgen meer te maken voor een gevaarlijke valpartij. Onze antislip mogelijkheden kunnen bovendien perfect toegepast worden zowel langs het zwembad als op het terras. Zo blijft het voor iedereen genieten, ook als je een leuke poolparty hebt met vrienden en familie. Veiligheid staat steeds voorop, maar daarnaast hechten wij bij Respo Repair ook belang aan het esthetische en zorgen wij dan ook steevast voor een elegante oplossing. Zo blijft de afwerking rond je zwembad nog steeds een streling voor het oog, ook met antislip.