Solliciteer voor onze vacature schadehersteller

Respo Repair heeft verschillende vacatures voor technische jobs openstaan. Ontdek onder meer onze vacature voor schadehersteller Belux en solliciteer snel.

Expert in reparaties   

Als schadehersteller bij Respo Repair Belux ga je bij klanten ter plaatse om schades te herstellen. Dat kan hierbij zowel gaan om inbraakschade herstellen om deuren en ramen te herstellen, evenals herstellingen bij gebruiksschade zoals sanitaire reparaties. Je opdrachten worden hierbij ingepland en het nodige materiaal staat voor jou klaar in jouw servicewagen. Er wordt een interne opleiding voorzien rond de gebruikelijke specifieke protocollen.

Reparaties ter plaatse 

Voor de vacature voor schadehersteller zijn wij op zoek naar een technisch profiel, beschikkend over een rijbewijs B gezien je voor de technische werken bij de klant ter plaatse gaat. Bij voorkeur ben je woonachtig in centraal België. Als schadehersteller dien je klantgericht, zelfstandig, georganiseerd en nauwkeurig te kunnen werken. Goede algemene kennis rond het gebruik van een iPad, evenals van het Nederlands is noodzakelijk, een goede Franse communicatie is een plus.

Solliciteer voor schadehersteller 

Ga je aan de slag als schadehersteller bij Respo Repair Belux, dan mag je een aantrekkelijke verloning verwachten. Dit wordt aangevuld met een servicewagen met tankkaart die je ter beschikking wordt besteld. Alsook met een iPad en gsm. Daarnaast ben je vrij op vrijdagnamiddag.

Heb je ook interesse in de vacature voor schadehersteller bij Respo Repair Belux? Aarzel dan niet langer, stuur je cv naar hr@respogroup.com en solliciteer snel. Wij hebben steeds verschillende jobs voor technische medewerkers openstaan.