Ontdek onze jobs voor technische medewerkers

Ben jij een expert in herstellingswerken? Zoek je een nieuwe uitdaging en hou je wel van kleine projecten, maar schrikt ook een mooi prestige project je niet af? Neem dan snel een kijkje naar ons ruime aanbod aan jobs voor technische medewerkers of laat je alvast inspireren door onze projecten en referenties.

Prestige project voor ramen en deuren voor La Réserve

Recent werkte Respo Group mee aan het prestigieuze renovatieproject van “La Réserve” in Knokke. Het luxueuze hotel onderging een grondige renovatie en biedt nu nog meer luxe en exclusiviteit. In opdracht van Versluys Groep, hebben wij er de raam- en deurprofielen van een nieuwe kleur voorzien. Oorspronkelijk waren de profielen antraciet, maar voor de oplevering kwam naar voren dat de voorkeur ging naar brons voor een groot aantal profielen. De voor- en na-foto’s van het deurgeheel geven je alvast een mooi beeld van onze renovatiewerken aan ramen en deuren.

Het kleuren van raam- en deurprofielen kan zorgen voor een mooie transformatie aan elk gebouw. Werk jij graag mee aan deze mooie renovaties? Solliciteer dan snel bij Respo Group. Ons aanbod aan vacatures voor technische jobs biedt zowel keuze uit vacatures voor schadehersteller, als servicetechnieker en projectmedewerker. Laat dus gerust van je horen en contacteer ons snel.