One-stop shop voor uw reparaties

Meer dan 50 jaar specialist in het repareren van esthetische schades in en rondom uw woning.  Wij voeren vakkundige herstellingen uit die op een hoogwaardige manier zijn afgewerkt. De kwaliteit van onze unieke reparatieprocedés lossen uw schadeproblemen perfect op.

Upload foto’s van je schade, ontvang een gratis offerteKlik hier om je foto's toe te voegen.

Reparaties, renovaties en antislip

Respo Repair heeft speciale procedures ontwikkeld om inkepingen, plooiingen, krassen, deuken, putjes enzovoort te herstellen in diverse harde materialen. Onze reparaties zijn vakkundig en op een hoogwaardige manier afgewerkt. Door onze unieke reparatieprocedés lossen we uw schadeproblemen perfect op zonder aan kwaliteit in te boeten. Als expert in reparaties kan u op ons rekenen voor diverse sanitaire reparaties, zoals badkuip reparaties, douchebak reparaties, wastafel reparaties, toilet reparaties en badkamermeubel reparaties. Maar ook voor andere reparaties in en rond het huis kan u bij ons terecht. Denk hierbij aan glas reparaties, raam reparaties, deur reparaties, aanrechtblad reparaties, dorpel reparaties, vensterbank reparaties, vloer reparaties, tegel reparaties, wand reparaties en overige reparaties.  Naast ons breed gamma reparatietechnieken hanteren we ook speciale renovatietechnieken. Met vakkennis voeren we diverse sanitaire renovaties uit in uw badkamer zodat die terug zo goed als nieuw oogt. Zo bieden wij het bad in bad renovatie systeem, het douche in douche renovatie systeem, het badwissel renovatie systeem en het douchewissel renovatie systeem.  Het grote aanbod aan antislip maakt ons ruim assortiment compleet. Wij hebben ervaring met het plaatsen van antislip op vloeren en antislip matten, alsook met het uitvoeren van diverse andere antislip toepassingen. Neem alvast een kijkje naar onze mogelijkheden zoals een Safety Floor plaatsen, antislip in sanitair plaatsen, antislip matten plaatsen, antislip coatins plaatsen en overige antislip mogelijkheden

Bespaar geld

Nieuwe kostelijke uitgaves zijn overbodig dankzij de vakkundige reparatietechnieken van Respo Repair. Met onze snelle hulp kunnen de kosten gedrukt worden.

Lees meer

Bespaar tijd

Tijd is kostbaar. Reken daarom op de snelle en efficiënte reparatie- en renovatiewerken van Respo Repair, zowel bij schade in woningen als in kantoren, hotels en bedrijven.

Lees meer

Bespaar ergernis

Erger u niet langer aan beschadigingen in uw huis. Respo Repair is expert in reparaties en renovaties. Met onze hulp lijkt het terug zo goed als nieuw.

Lees meer

Bespaar milieu

Bij Respo Repair willen wij zorg dragen voor de natuur en het milieu. Met onze reparaties en renovatiewerken kiezen wij voor duurzame en niet-schadelijke producten en trachten wij mee de afvalberg te verminderen.

Lees meer

Bespaar breekwerk

Breekwerk is veelal niet nodig wanneer Respo Repair de schade eenvoudig repareert voor u. Bespaar u dus het breekwerk en kies voor onze professionele reparaties.

Lees meer

Uitstekende service

Respo Repair is uw partner voor al uw reparaties en renovaties in en rond uw woning, kantoor, hotel, bedrijf. Een goede service wordt gegarandeerd.

Lees meer

Uitstekende service

Schades beoordelen doen wij eenvoudig op basis van foto's. Binnen 2 werkdagen ontvangt u een gepaste prijsofferte. Indien akkoord, zal de herstelling uitgevoerd worden binnen 14 werkdagen*. Uw schade is in enkele uren hersteld. Met onze snelle reparaties en perfecte renovaties kan u bij Repo Repair steeds rekenen op een uitstekende service. *98% van onze reparaties kunnen wij uitvoeren binnen 14 werkdagen na akkoord.

Vraag nu een gratis offerte aan

Foto's van de schade
Sleep foto’s hier om te uploaden of klik hier

Minimaal 2 foto’s vereist

Mijn gegevens