Bad in bad renovatie systeem

Vraag gratis een offerte aan

Van uw bad genieten gaat niet samen met ergernis over slijtagesporen, ruwe plekken, kalkaanslag roestvorming of een kleur waarop u bent uitgekeken. 

Dat is ook niet nodig. Dankzij het Bad in Bad renovatie systeem beschikt u binnen een dag over een nieuw bad. De operatie "van oud naar nieuw" gebeurt zonder hakken of breken aan tegels en muren!

Bij het plaatsen wordt de oude afvoer en overloop vervangen. Inzetbaden zijn van hoogwaardig acryl. De toevoeging van purschuim tussen het oude en het nieuwe bad zorgt voor energiebesparende isolatie: het water blijft twee keer langer warm.

Het nieuwe bad voelt behaaglijk aan en heeft een antislip kwaliteit. Snel, netjes en relatief goedkoop: zo maakt Respo Repair Service uw badkamer weer tot rustplek bij uitstek.

Bent u geïnteresseerd in de mogelijkheden voor uw badkuip? Informeer dan snel en vrijblijvend naar onze badkamer renovaties.

In dezelfde lijn bieden wij ook het douche in douche renovatie systeem, het badwissel renovatie systeem en het douchewissel renovatie systeem

Met het bad in bad systeem kies je voor een snelle bad renovatie. Je badkuip renoveren of je bad renoveren is met deze renovatie techniek uiterst vlot geklaard. 

Respo Repair Bad-in-bad Systeem.mp4

Ontvang een gratis offerte

Foto's van de schade
Sleep foto’s hier om te uploaden of klik hier

Minimaal 2 foto’s vereist

Mijn gegevens