Reparaties

Repareren bespaart!

Vakkundige herstellingen op een hoogwaardige manier afgewerkt. Wij voeren diverse sanitaire reparaties uit in uw badkamer zoals reparaties aan uw bad, douche, wastafel, toilet en badkamermeubelen. Ook voor reparaties aan glas, ramen, deuren, vensterbanken, dorpels, vloeren en tegels kan u op ons rekenen.  De kwaliteit van onze unieke reparatieprocedés lossen uw schadeproblemen perfect op.

Wij zijn expert in het herstellen van inbraakschades. Met een beperkte investering leveren we u het uiterlijk van nieuwe kozijnen en deuren.

Wij bieden een One-stop shopping voor de volledige schade. Dit betekent dat wij werken met partners voor het hang- en sluitwerk, glasbreuk en afdichtingsrubbers van uw kozijnen en deuren om u een totaaloplossing te bieden.

Niet alleen inbraakschades kunnen wij repareren, wij hebben speciale procedures ontwikkeld om krassen, deuken, putjes, ... te herstellen in diverse materialen. Na reparatie onmiddellijk klaar voor gebruik. 

Bent u dus op zoek naar badkuip reparaties, douchebak reparaties, wastafel reparaties, toilet reparaties, glas reparaties, raam reparaties, deur reparaties, aanrechtblad reparaties, badkamermeubel reparaties, dorpel reparaties, vensterbank reparaties, vloer reparaties, tegel reparaties, wand reparaties of overige reparaties, dan bent u bij Respo Repair aan het juiste adres. 

Naast onze diverse reparatietechnieken hanteren we ook speciale renovatie technieken. Het grote aanbod aan antislip maakt ons ruim assortiment compleet.