Krassen, scheuren of deuken in uw bad zijn vaak een bron van ergernis. Respo Repair kan dergelijke sanitaire schade doorgaans zonder grote ingrepen repareren. Ook als er kleine stukjes uit zijn is het geen probleem. We vullen de beschadiging op en de afwerking gebeurt op onze esthetische manier. Na reparatie is uw badkuip direct klaar voor gebruik.

Voor beschadigingen die niet meer te repareren zijn hebben wij goede alternatieven, de renovatie technieken “Bad in Bad” en “Bad Wissel”. Het Bad in Bad renovatie systeem wordt gebruikt voor verweerde en onherstelbaar geëmailleerde badkuipen. Het Bad Wissel renovatie systeem is voor niet te repareren kunststof badkuipen.

U kan bij ons terecht voor reparaties van verschillende soorten badkuipen, zoals voor acryl badkuip reparaties, emaille badkuip reparaties, quaryl badkuip reparaties en kunstmarmer badkuip reparaties

Respo Repair is ook uw expert op gebied van douchebak reparatieswastafel reparatiestoilet reparatiesglas reparatiesraam reparatiesdeur reparatiesaanrechtblad reparatiesbadkamermeubel reparatiesdorpel reparatiesvensterbank reparatiesvloer reparatiestegel reparatieswand reparaties en overige reparaties.  

Types van badkuip reparaties

Zo herstelt Respo Repair uw badkuip

Ontvang een gratis offerte

Foto's van de schade
Sleep foto’s hier om te uploaden of klik hier

Minimaal 2 foto’s vereist

Mijn gegevens