Vanwege de kwetsbaarheid van glas herstelt Respo Repair vaak glasschade. De herstelwerkzaamheden van glasschade en bijhorende stijlen bestaat uit het reinigen van beton/PUR resten. Door middel van geavanceerde machines, polijstmaterialen en de juiste technieken weten we vaak het probleem van de glasschade voor u op te lossen. Voor dergelijke glas reparaties kan u bij ons terecht. Na reparatie van uw glasschade is uw glas direct klaar voor gebruik.

U kan bij ons terecht voor reparaties van verschillende soorten glas, zoals voor het reinigen van PUR of  cementresten. Reken dus op Respo Repair voor glas reparaties zoals het grondig reinigen van uw glazen bij het verwijderen van PUR of lijmresten. 

Respo Repair is ook uw expert op gebied van badkuip reparatiesdouchebak reparatieswastafel reparatiestoilet reparatiesraam reparatiesdeur reparatiesaanrechtblad reparatiesbadkamermeubel reparatiesdorpel reparatiesvensterbank reparatiesvloer reparatiestegel reparatieswand reparaties en overige reparaties.  

Types van glas reparaties

Ontvang een gratis offerte

Foto's van de schade
Sleep foto’s hier om te uploaden of klik hier

Minimaal 2 foto’s vereist

Mijn gegevens