Tijdens werkzaamheden, een inbraak of gewoon een ongelukje kunnen krassen scheuren en deuken in uw raam ontstaan. Respo Repair repareert al vele jaren schades aan ramen. We hebben een innovatieve methode ontwikkeld voor reparaties aan ramen. Hiermee kunnen we raamschade zeer doeltreffend repareren. Onze esthetische afwerking zorgt voor een uitstekend eindresultaat. Voor uw raamschade geldt : direct klaar voor gebruik zodra wij zijn vertrokken. 

U kan bij ons terecht voor reparaties van verschillende soorten ramen, zoals voor kunststof raam reparaties, aluminium raam reparaties, houten raam reparaties en stalen raam reparaties. Bent u dus op zoek naar een herstelbedrijf voor ramen omdat u wilt uw ramen herstellen, dan bent u bij Respo Repair aan het juiste adres. 

Respo Repair is ook uw expert op gebied van badkuip reparatiesdouchebak reparatieswastafel reparatiestoilet reparatiesglas reparatiesdeur reparatiesaanrechtblad reparatiesbadkamermeubel reparatiesdorpel reparatiesvensterbank reparatiesvloer reparatiestegel reparatieswand reparaties en overige reparaties.  

 

Types van raam reparaties

service-6.jpg

Kunststof is een verzamelnaam voor verschillende zeer grote polymeren. Het wordt o.a. gebruikt om ramen (PVC), deuren (PVC), meubels, wastafels en doucheschermen van te maken. Acryl en Quaryl, veel gebruikt in badkuipen en douchebakken, zijn beiden ook kunststoffen.

Respo Repair repareert kunststof (PVC) in vlakke structuur en in houtnerfstructuur. 

Respo Repair repareert kunststof in alle vormen. Als u een beschadiging heeft in een product dat gemaakt is van dit materiaal, neemt u dan contact met ons op.

service-6.jpg

Aluminium is licht en toch sterk, slijtvast en bestendig tegen roest (corrosie). Dat maakt het tot een duurzaam materiaal. Het wordt in interieurs vooral gebruikt om bewegende delen, zoals ramen en deuren, licht te houden. Daarnaast wordt het vaak ook als decoratief element gebruikt.

Respo Repair repareert aluminium in alle vormen. Als u een beschadiging heeft in een product dat gemaakt is aluminium, neemt u dan contact met ons op.

service-6.jpg

Respo Repair repareert hout in alle vormen. Als u een beschadiging heeft in een product dat gemaakt is van dit materiaal, neemt u dan contact met ons op.

 

service-6.jpg

Staal is een legering bestaand uit ijzer en koolstof. De term staal wordt met name gebruikt voor ijzerlegeringen met een zodanig beperkt koolstofgehalte of gehalte aan toevoegingen als chroom, dat ze warm vervormd kunnen worden.

Er zijn veel verschillende legeringen met deze twee elementen, meestal ook met andere bestanddelen, er bestaan dus ook zeer veel soorten staal. Door de grote keuze en zijn goede bewerkbaarheid is het een veel gebruikt constructiemateriaal. De koolstof wordt gebruikt om een hoge treksterkte en hardheid te verkrijgen.

Respo Repair repareert staal in alle vormen. Als u een beschadiging heeft in een product dat gemaakt is van dit materiaal, neemt u dan contact met ons op

Ontvang een gratis offerte

Foto's van de schade
Sleep foto’s hier om te uploaden of klik hier

Minimaal 2 foto’s vereist

Mijn gegevens