Badkamermeubel herstellingen

Vraag gratis een offerte aan

Ongeacht waar de beschadiging van uw badkamermeubel zit, Respo Group lost het voor u op. Wij hebben beproefde procedés om uw badkamermeubel te herstellen. De keramische wastafel, het composiet blad of de kastjes van fineer, wij zorgen voor de herstelling aan uw badkamermeubel bij diverse beschadigingen. En voor alle reparaties geldt: het badkamermeubel is klaar voor gebruik zodra wij zijn vertrokken.

U kan bij ons terecht voor herstellingen van verschillende soorten badkamermeubels, zoals voor fineer badkamermeubel reparaties en HPL badkamermeubel reparatiesDaarnaast kan je bij Respo Group ook terecht om uw bad te herstellen en bad te renoveren. Heeft u dus bijvoorbeeld een stukje uit het bad? Reken dan op Respo Group voor deze diverse bad herstellingen en bad renovaties. Daarnaast kan u ook uw badkuip renoveren via ons bad in bad systeem waardoor het er terug als nieuw uitziet.

Respo Group is ook uw expert op gebied van badkuip reparatiesdouchebak reparatieswastafel reparatiesraam reparatiesdeur reparatiesaanrechtblad reparatiesdorpel reparatiesvensterbank reparatiesvloer reparatiestegel reparaties, en overige reparaties.  

Types van badkamermeubel herstellingen

Badkamermeubel2.jpg

Fineer is heel dun hout, van gelijkmatige dikte, variërend van een halve tot enkele millimeters. Meubels kunnen vaak veel goedkoper geproduceerd worden door een dunne laag fineer op een samengestelde (goedkopere) ondergrond te lijmen. Als het goed gedaan is, zijn meubels die afgewerkt zijn met fineer nauwelijks te onderscheiden van meubels van massief hout. 

Respo Group herstelt fineer in alle vormen. Als u een beschadiging heeft in een product dat gemaakt is met fineer, neemt u dan contact met ons op.

Badkamermeubel.jpg

HPL staat voor High Pressure Laminate. HPL verschilt van laminaat door de samenstelling van de bovenlaag. Die is geperst uit verschillende lagen melamine, en dat maakt het materiaal bijzonder stootvast. Op de hoeken en randen kunnen wel beschadigingen ontstaan, door schuren bijvoorbeeld.

Respo Group repareert HPL in alle vormen. Als u een beschadiging heeft in een product dat gemaakt is van HPL, neemt u dan contact met ons op.

Foto's van de schadeMinimum 2 foto's.
Sleep foto’s naar hier of klik hier om up te loaden.
Mijn gegevens
Hoe is de schade ontstaan?

Aantal elementen? Materiaal van het beschadigde element? ...

Heeft u nog vragen?