Dorpels zijn over het algemeen van hardsteen, kunststof of hout. Respo Repair heeft de mogelijkheid om vele soorten dorpelschade te repareren. Schade zoals: deuken, krassen of scheuren worden door ons op vakkundige wijze gerepareerd. Na het opvulprocedé wordt de reparatie op een esthetische wijze afgemaakt. Het  probleem wat u had met de dorpelschade is opgelost dankzij onze diverse dorpel reparaties. En ook voor dorpels geldt: na reparatie direct klaar voor gebruik.

U kan bij ons terecht voor reparaties van verschillende soorten dorpels, zoals voor hardsteen dorpel reparaties, houten dorpel reparaties, kunststof dorpel reparaties en aluminium dorpel reparaties. Reken op Respo Repair om uw dorpel te repareren. Onze service is snel en kwalitatief. 

Respo Repair is ook uw expert op gebied van badkuip reparatiesdouchebak reparatieswastafel reparatiestoilet reparatiesglas reparatiesraam reparatiesdeur reparatiesaanrechtblad reparatiesbadkamermeubel reparatiesvensterbank reparatiesvloer reparatiestegel reparatieswand reparaties en overige reparaties.  

Types van dorpel reparaties

service-11.jpg

Hardsteen is een kalksteen met een blauw-grijze kleur. (Arduin, blauwsteen, ...) Het is een zeer hard gesteente, en wordt daarom ook wel petit-graniet genoemd. 

Respo Repair repareert hardsteen in alle vormen. Als u een beschadiging heeft in een product dat gemaakt is van hardsteen, neemt u dan contact met ons op.

service-11.jpg

Respo Repair repareert hout in alle vormen. Als u een beschadiging heeft in een product dat gemaakt is van dit materiaal, neemt u dan contact met ons op.

Opgelet: Gesapt hout kunnen wij ook repareren, maar niet 100% onzichtbaar.

service-11.jpg

Kunststof is een verzamelnaam voor verschillende zeer grote polymeren. Het wordt o.a. gebruikt om ramen (PVC), deuren (PVC), meubels, wastafels en doucheschermen van te maken. Acryl en Quaryl, veel gebruikt in badkuipen en douchebakken, zijn beiden ook kunststoffen.

Respo Repair repareert kunststof (PVC) in vlakke structuur en in houtnerfstructuur.

Respo Repair repareert kunststof in alle vormen. Als u een beschadiging heeft in een product dat gemaakt is van dit materiaal, neemt u dan contact met ons op.

service-11.jpg

Aluminium is licht en toch sterk, slijtvast en bestendig tegen roest (corrosie). Dat maakt het tot een duurzaam materiaal. Het wordt in interieurs vooral gebruikt om bewegende delen, zoals ramen en deuren, licht te houden. Daarnaast wordt het vaak ook als decoratief element gebruikt.

Respo Repair repareert aluminium in alle vormen. Als u een beschadiging heeft in een product dat gemaakt is aluminium, neemt u dan contact met ons op.

Ontvang een gratis offerte

Foto's van de schade
Sleep foto’s hier om te uploaden of klik hier

Minimaal 2 foto’s vereist

Mijn gegevens