Ontdek snel onze vacatures voor technische jobs bij Respo Repair

Ontdek onze vele technische vacatures
2.jpg

Ben je op zoek naar een fijne job en ben je technisch aangelegd? Neem dan zeker een kijkje bij Respo Repair, wij hebben verschillende vacatures voor technische jobs openstaan en zijn steeds op zoek naar technische profielen die ons team willen komen versterken. Zo kan je bij ons zowel aan de slag als schadehersteller, alsook onder meer als magazijnier of servicetechnieker. Neem dus snel een kijkje naar onze openstaande vacatures voor technische functies en solliciteer snel.

slider-7.jpg

Vacature voor schadehersteller 

Ben jij op zoek naar een technische job, ga je graag bij klanten ter plaatse en hou je ervan om verschillende schades te herstellen gaande van ramen herstellen tot sanitaire reparaties? Kan je zowel klantgericht, als zelfstandig, georganiseerd en nauwkeurig werken? Beschik je bovendien over een rijbewijs B, alsook een goede kennis van het Nederlands en kan je wel met een iPad overweg? Dan is onze vacature voor schadehersteller jou op het lijf geschreven.

Heb je interesse in de vacature voor schadehersteller? Solliciteer dan snel bij Respo Repair. Je opdrachten worden eenvoudig bij je ingepland en het nodige materiaal staat voor jou klaar in je servicewagen. Bovendien mag je een aantrekkelijke verloning verwachten, aangevuld met een servicewagen, tankkaart, iPad en gsm, alsook een vrije vrijdagnamiddag.

Lees meer over deze vacature voor schadehersteller.

Vacature voor servicetechnieker 

Of misschien is onze vacature voor servicetechnieker wel interessant voor jou? Ook als servicetechnieker voer je technische werken uit bij de klanten ter plaatse. Maar dan vooral voor onderhoud en herstellingen van sloten aan ramen en deuren, alsook het uitvoeren van correcte opmetingen.

Spreekt de vacature van servicetechnieker je wel aan? Aarzel dan niet te solliciteren bij Respo Repair. Ook als servicetechnieker kan je rekenen op een vooropgestelde planning en het nodige werkmateriaal wordt wekelijks in je bus aangeleverd door een nachtkoerier. En naast een servicewagen met tankkaart, een goed verloning, een iPad en gsm, mag je ook een vrije vrijdagnamiddag verwachten.

Lees meer over deze vacature voor servicetechnieker.

Vacature voor magazijnier 

Ook kan je bij Respo Repair aan de slag als magazijnier. Onze vacature voor magazijnier staat open voor wie houdt van een mooie afwisseling tussen handwerk en bureauwerk. Zo sta je als magazijnier zowel in voor de bestellingen van materialen, als voor de leveringen ervan bij je collega’s. Ordelijk, nauwkeurig en georganiseerd werken dat is voor jou een evidentie. Ook kan je vlot overweg met courante computertoepassingen en ben je bereid op nachtwerk op donderdagavond.

Wil je graag als magazijner aan de slag en kan je jezelf wel terugvinden in de vacature voor magazijnier bij Respo Repair? Neem dan snel contact met ons op en zend ons jouw sollicitatie. Je mag rekenen op een aantrekkelijke verloning met vast contract voor een voltijdse functie. Daarnaast ben je vrij op vrijdag. Ook interesse? Wacht dan niet langer en ga bij Respo Repair aan de slag! Stuur je cv naar hr@respogroup.com of contacteer ons op 014 96 06 13 voor meer informatie.

Lees meer over deze vacature voor magazijnier.

Neem contact op met Respo Repair

Solliciteer vandaag nog!