Waarom kiezen voor Respo Repair

Bespaar geld

Het is natuurlijk duidelijk dat repareren bespaart. Alle producten die Respo Repair repareert zijn in aanschaf vaak vele malen duurder dan de reparatie. Daarnaast zijn kosten verbonden aan het verwerken van het desbetreffende product. Om vele producten te vervangen is hak en breekwerk nodig. Deze bijkomende kosten kunnen hoog oplopen.

Bespaar tijd

Veel van onze klanten werken onder een tijdsdruk. Hotels willen graag reparaties uit laten voeren maar zitten met een bezettingsgraad die natuurlijk voorrang krijgt. Bouwgerelateerde bedrijven hebben opleveringen met deadlines waardoor efficiënte reparaties vaak uitkomst bieden. Voor uitvoerders in de bouw, medewerkers van technische diensten en ook opzichters in de huursector is Respo Repair al vele jaren de juiste partner als snelheid geboden is. Ook schades bij uw thuis kunnen wij onze snelle service bieden.

Bespaar ergernis

Wanneer u alles netjes op orde heeft kan een beschadiging aan een product grote ergernis met zich meebrengen. De diepe kras, de deuk of het stukje wat eruit is gesprongen, het is voor u een hekelpunt. Respo Repair biedt de oplossing. Wij repareren al meer dan 50 jaar schades en doen iedere keer weer ons uiterste best om uw ergernis te verhelpen.

Bespaar milieu

Het milieu is de laatste jaren een hot item geworden en in onze ogen terecht ! Onze planeet hebben we slechts te leen en laten we daar zorgvuldig mee omgaan. De werkzaamheden die Respo Repair sinds 1967 uitvoert heeft met zich meegebracht dat er voor tonnen en tonnen aan afval bespaard is gebleven en daar komen iedere dag weer duizenden kilo’s bij.

Daarnaast proberen wij bewust zo min mogelijk hoeveelheden schadelijke producten te gebruiken en staat afval scheiden hoog in het vaandel. Repareren is milieuvriendelijk !

Bespaar breekwerk

Alle producten die Respo Repair repareert zitten nagelvast. Het behoeft dus geen uitleg waarom repareren breekwerk bespaart. En waarom zou u gaan breken als de schade kan worden gerepareerd? Producten zijn vaak te mooi om weg te gooien. Repareren is de oplossing!

Uitstekende service

Respo Repair staat bekend om zijn hoogwaardige reparaties en snelle service.
Ook klantvriendelijkheid nemen wij hoog in het vaandel.
Wij investeren veel in innovatie om u elk jaar beter van dienst te zijn.

Ontvang een gratis offerte

Foto's van de schade
Sleep foto’s hier om te uploaden of klik hier

Minimaal 2 foto’s vereist

Mijn gegevens