Laat je bad repareren door Respo Repair

Bekijk de mogelijkheden bij bad reparaties

Gaten in je badkuip? Scheuren in je bad? Krassen, putjes, deuken, plooien of inkepingen die je mooie bad ontsieren? Een badkuip kan soms snel beschadigd geraken, een ongeval zit dan ook vaak in een klein hoekje en zeker tijdens verbouwingen kan er al eens iets op het bad terechtkomen. Veel voorkomende sanitaire schade zijn barstjes, gaatjes, scheurtjes en afgebroken stukjes. Blijf er niet langer mee zitten, maar vraag aan Respo Repair om je bad te repareren.

Diverse kleine sanitaire herstellingen zijn mogelijk

Respo Repair herstelt eenvoudig diverse bad beschadigingen. Om je bad te repareren, kan je bij Respo Repair terecht voor onder meer acryl badkuip reparaties, emaille badkuip reparaties, quaryl badkuip reparaties en kunstmarmer badkuip reparaties. Heb je dus een inkeping in je geëmailleerd bad of een scheur in je acryl badkuip, twijfel dan niet langer en contacteer Respo Repair.

Maar wij kunnen ook grote schade aan je bad repareren

Als gespecialiseerd bedrijf in sanitaire reparaties kunnen wij ook grote scheuren voor je oplossen. Ook voor grotere herstellingswerken aan je bad kan je dus bij Respo Repair terecht. Met onze ervaring met badkuipen en baden repareren, helpen we ook diepere krassen zonder probleem verwijderen. Met onze vakkundige reparaties zijn de meeste sanitaire herstellingen mogelijk. 

bad_Promotie.png

Snelle service gegarandeerd, zowel bij een bad repareren als een bad renoveren

Gebaseerd op je omschrijving van de schade, bij voorkeur vergezeld van foto’s, kunnen wij je snel een offerte bezorgen en komen wij vervolgens ook al snel bij je langs voor uitvoering van de werken. Respo Repair repareert sanitair van diverse materialen en merken. Door een bad te emailleren kan een bad al eenvoudig gerepareerd worden. Wil je dus graag het glazuur in je bad herstellen of andere sanitaire schade herstellen, neem dan snel contact op met Respo Repair.

Weg met vervelende ontsierende sanitaire schade

Wij helpen je met plezier je bad repareren en je bad renoveren. De sanitaire herstellingswerken van Respo Repair zijn zowel kostenbesparend als duurzaam. Met onze bad reparaties laten wij je bad er terug gloednieuw uitzien. Onze vakmensen maken hiervoor steeds gebruik van betrouwbaar herstelmateriaal voor het bereiken van een kwalitatief resultaat. Hierbij houden wij rekening met de origineel gebruikte materialen, zodat de bad reparaties zo dicht mogelijk bij het origineel aanleunen en deze zo goed als onzichtbaar zijn. Zo hoef jij je niet langer te ergeren aan die vervelende ontsierende sanitaire schade.

Je bad repareren wij in geen tijd

Wanneer we langskomen om sanitaire schade te herstellen, gaan we eerst de beschadiging inspecteren. Het is hierbij van belang dat de beschadigde plaats mooi is schoongemaakt. Vervolgens wordt bepaald welk product en samenstelling we best kunnen gebruiken om de schade te herstellen. Hierbij wordt rekening gehouden met het originele materiaal en de originele kleur van het bad. Nadat de herstelling goed is uitgehard, dienen we het oppervlak mooi effen te schuren met schuurpapier. Tot slot krijgt het oppervlak terug haar hoogglans door het te polijsten. Tijdens het polijsten wordt steeds gestreefd naar het behalen van de juiste glansgraad. Ook interesse in hoe Respo Repair je kan helpen? Neem gerust contact met ons op voor meer informatie en advies.

Neem contact op met Respo Repair

Laat je bad repareren door een vakman